Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Synchroniciteit
Synchroniciteit door J. Jaworski

We kennen ze allemaal: die perfecte momenten waarop alles op z'n plaats lijkt te vallen; wanneer de gebeurtenissen ons op een wonderbaarlijke manier de weg... »
 
 
 
 
 

De zwarte zwaan
De zwarte zwaan door Nassim Nicholas Taleb
Tweede editie inclusief essay 'Over robuustheid'In deze spannende internationale bestseller verklaart Nassim Nicholas Taleb alles wat we weten over wat we niet ... »
 
 
 
 
 

Society 3.0
Society 3.0 door R. van den Hoff
Ben jij een wereldmens?<br/><br/>Society 3.0 is een hoopvol lees- en doeboek voor iedereen die zich realiseert dat onze huidige samenleving toe is aan een nieuw waardesysteem. Society 3.0 biedt visie en vraagt om visie. Alles in dit lekker leesbare boek draait om jou als wereldmens en jouw rol in Society 3. »
 
 
 
 
 

Welvaart zonder groei
Welvaart zonder groei door Tim Jackson
economie voor een eindige planeet. Ik ben niet creatief, denken veel mensen van zichzelf. Dan bedoelen ze...... »
 
 
 
 
 

Flipnosis
Flipnosis door Kevin Dutton
Stel je een extreme situatie voor een gewelddadige ruzie in een caf waarbij een man op het punt staat iemand toe te takelen met een gebroken fles of een zelfmoordterrorist die dreigt een vliegtuig op te blazen of een gewapende bankovervaller die een bankemployee bedreigt met een pistool. »
 
 
 
 
 

De pocket-manager display 6x5 ex.
De pocket-manager display 6x5 ex. door K. Keenan
... »
 
 
 
 
 

De antwoorden van het antiglobalisme
De antwoorden van het antiglobalisme door D. Barrez
van Seattle tot Porto Alegre... »
 
 
 
 
 

De zwakste schakel
De zwakste schakel door Eliyahu M. Goldratt & Vertaalbureau Biotekst
ltpgtIn dit boek past Eli Goldratt de TOC Theory Of Constraintsprincipes toe op projectmanagement. Hij doet dit in de vorm van een spannende roman een benaderingswijze die in Het doel reeds bijzonder effectief bleek.De zwakste schakel is een vlot geschreven businessroman die gaat over hoe je projecten managet op tijd binnen budget en zonder compromissen. »
 
 
 
 
 

De kernkwaliteiten van het enneagram
De kernkwaliteiten van het enneagram door Daniel Ofman & R. van der Weck
In dit boek koppelen de auteurs twee dynamische ontwikkelingsmodellen aan elkaar; het kernkwadrant en het enneagram. De eerste geeft inzicht in de samenhang tus... »
 
 
 
 
 

Waarom ik zo de pest heb aan vliegen
Waarom ik zo de pest heb aan vliegen door H. Mintzberg
... »