Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Verbonden in de Bijbel
Verbonden in de Bijbel door Hans van de Lagemaat
In dit boek worden in chronologische volgorde Gods verbonden, die in de Bijbel geopenbaard zijn, beschreven. Het begint met het verbond met Adam en eindigt met ... »
 
 
 
 
 

Nieuwe Bijbelvertaling
Nieuwe Bijbelvertaling door Nederlands Bijbelgenootschap
 »
 
 
 
 
 

De pastoor uit de Bloeiende Wijngaard
De pastoor uit de Bloeiende Wijngaard door Felix Timmermans
Pastoor Serneels leidt een rustig leventje op het platteland van Vlaanderen. Hij verdeelt zijn aandacht tussen pijp roken, wijn maken en zijn herderlijke taken.... »
 
 
 
 
 

Het zijn van God en de mens
Het zijn van God en de mens door Ap Verwaijen
Dit boek is een zoektocht naar waarheid. De Waarheid is allereerst Jezus, en de drie-ene God zelf. De hier weergegeven beschouwingen zijn voor een deel erkende ... »
 
 
 
 
 

Gods Herstelplan voor Israel
Gods Herstelplan voor Israel door Cornelis Seinen
Dit boek gaat over het ongelofelijke verhaal dat in het begin der tijden al een heel mooi precies Goddelijk plan is ontworpen om deze wereld tot herstel te bren... »
 
 
 
 
 

Gods Herstelplan voor Israel
Gods Herstelplan voor Israel door Cornelis Seinen
Dit boek gaat over het ongelofelijke verhaal dat in het begin der tijden al een heel mooi precies Goddelijk plan is ontworpen om deze wereld tot herstel te bren... »
 
 
 
 
 

De Brieven aan Philemon en Hebreërs
De Brieven aan Philemon en Hebreërs door SamuëL. Lipman
Het Nieuwe TestamentSamuël LipmanDeel 6 - De Brief aan Philemon en de Brief aan de HebreërsSamuël Lipman (1802-1871) werd geboren in een joods gezin in Londen, ... »
 
 
 
 
 

De Brieven aan de Galaters, Ephesiërs, Philippensers, Colossensers, Thessalonicensers, Timotheüs en Titus
De Brieven aan de Galaters, Ephesiërs, Philippensers, Colossensers, Thessalonicensers, Timotheüs en Titus door SamuëL. Lipman
Het Nieuwe TestamentSamuël LipmanDeel 5 - De Brief aan de Galatiërs t/m de Brief aan TitusSamuël Lipman (1802-1871) werd geboren in een joods gezin in Londen, m... »
 
 
 
 
 

De Brieven aan de Corinthiërs
De Brieven aan de Corinthiërs door SamuëL. Lipman
Het Nieuwe TestamentSamuël LipmanDeel 4 - De Brieven aan de CorinthiërsSamuël Lipman (1802-1871) werd geboren in een joods gezin in Londen, maar groeide op in H... »
 
 
 
 
 

De Brief aan de Romeinen
De Brief aan de Romeinen door SamuëL. Lipman
Het Nieuwe TestamentSamuël LipmanDeel 3 - De Brief aan de RomeinenSamuël Lipman (1802-1871) werd geboren in een joods gezin in Londen, maar groeide op in Hambur... »