Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Pontenilo
Pontenilo door Irma Joubert
De slagschaduw van de Tweede Wereldoorlog verspreidt zich tot diep in Zuid-Afrika. De politieke tegenstellingen in dat land ontwrichten ook het hechte Afrikaner... »
 
 
 
 
 

Tweede kans
Tweede kans door Danielle Steel
Fiona Monaghan is hoofdredacteur van het zeer invloedrijke modetijdschrift Chic in New York.
Ze is dol op haar werk, ze leidt een zeer hectisch leven en voor ha... »
 
 
 
 
 

Paus Johanna
Paus Johanna door Donna Woolfolk Cross
Ze werd geboren als dochter van een kanunnik. Ze koos voor een leven als man.In 853 werd ze paus van Rome.... »
 
 
 
 
 

Het meisje uit het verscholen dorp
Het meisje uit het verscholen dorp door Irma Joubert
Nunspeet, 1943. Mentje is niet blij met de vreemde mensen die haar vader in het geheim op de stalzolder van hun boerderij laat wonen. Op een dag gaat het helemaal mis. »
 
 
 
 
 

Kom Atir kom
Kom Atir kom door Agnita de Ranitz
De roman 'Kom Atir kom' is gebaseerd op de historische voetreis in 1827 van Zarafa, de eerste giraffe in Frankrijk, een diplomatiek geschenk van de pasja van Eg... »
 
 
 
 
 

Sisi
Sisi door Allison Pataki
Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld. Iedereen noemt haar Sisi. Op haar zestiende trouwt ze met keizer Frans Jozef I van Oostenrijk. In Wenen gonst het i... »
 
 
 
 
 

Rode handen
Rode handen door Danielle Pasma
Ambers leven verandert volledig wanneer zich herinneringen aan een vorig leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen... »
 
 
 
 
 

De gouvernante
De gouvernante door Carrie Turansky
Engeland, 1911. De 27-jarige Julia Foster keert met haar ouders terug uit India wanneer haar vader ernstig ziek wordt. Eenmaal weer thuis neemt Julia een baan a... »
 
 
 
 
 

De erfgename van Winterwood
De erfgename van Winterwood door Sarah E. Ladd
De erfgename van Winterwood van Sarah E. Ladd is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die besluit haar hart te volgen.Engeland, 1814. Amelia Barrett, de er... »
 
 
 
 
 

Opstandig hart
Opstandig hart door Jody Hedlund
Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave zet ze zich in voor de minderbedeeld... »