Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het spoor van de liefde
Het spoor van de liefde door Irma Joubert
<p>De hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders - een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt. Johannesburg, begin jaren '30. Kate Woo... »
 
 
 
 
 

Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin River door Robyn Carr
Net tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John 'Preacher' Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze op de vlucht voor haar ec... »
 
 
 
 
 

Geknipt voor jou
Geknipt voor jou door Chantal van Gastel
Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. »
 
 
 
 
 

Het lied van de bomen
Het lied van de bomen door Julie Cantrell
Mississippi, 1929. Millie Reynolds groeit op tijdens de crisisjaren. Ze wil niets liever dan ontsnappen aan haar ellendige bestaan: een gewelddadige vader en ee... »
 
 
 
 
 

Desiderio
Desiderio door Evelien van Steenis
Gianna solliciteert bij het Italiaanse veilinghuis Casa d’aste Abruzzo waar ze Vincenzo LaRocca leert kennen, een aanbiddelijke en levensgevaarlijke jongema... »
 
 
 
 
 

De Reiswekker
De Reiswekker door Geertje Hoefeijzers-Kars
De Reiswekker beschrijft het turbulente leven van Sophie. Ze leefde in de vorige eeuw en overleed in 1990 op 90-jarige leeftijd. Een ongelofelijk verhaal over een rusteloze vrouw die op zeer jonge leeftijd haar ouderlijk huis ontvluchtte en de wijde wereld in trok.  »
 
 
 
 
 

Joodse buren
Joodse buren door Maria Boonzaaijer
<p>Amsterdam 1943. Op een zondagmorgen snelt Josefien Langeveldt, moeder van acht kinderen, met haar doodzieke baby Lise naar de huisarts. Onderweg stuit ze op ... »
 
 
 
 
 

De peetvader
De peetvader door M. Puzo
 »
 
 
 
 
 

Schijnvertoning
Schijnvertoning door Marcella Kleine
Ellen leidt samen met haar gezin een luxe leven. In hun villawijk hebben zij een vriendenkring opgebouwd, waar de Prosecco rijkelijk vloeit. Mooi en succesvol z... »
 
 
 
 
 

Liefde of leugens
Liefde of leugens door Conny Regard
Mariska en Sam zijn dolgelukkig samen: een mooi huis, leuke vrienden en allebei een goede baan. Het enige wolkje aan de stralende lucht is misschien dat zij nog steeds geen kinderen hebben gekregen. Als Sam zich laat testen, blijkt hij onvruchtbaar te zijn. »