Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het Rosie project
Het Rosie project door Graeme Simsion
Het Rosie Project
<br/>Graeme Simsion
<br/>
<br/>De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin door Lucinda Riley
Een notitieboek onthult een oud familiegeheim en verbindt twee vrouwen die elkaar nooit zullen kennen. Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van ha... »
 
 
 
 
 

Pilaren van de aarde
Pilaren van de aarde door Ken Follett
In het Engeland van de twaalfde eeuw trekt meesterbouwer Tom met zijn gezin van stad naar stad op zoek naar werk. Ten einde raad vraagt hij onderdak in de prior... »
 
 
 
 
 

De roman in de viool
De roman in de viool door Natasha Solomons
Wenen, eind jaren dertig: de nazi's zijn hun jacht op de joden begonnen. Schrijver Julian Landau en zijn muzikale vrouw Anna weten Amerikaanse visa te bemachtigen voor zichzelf en hun oudste dochter. Hun negentienjarige dochter Elise kan als dienstmeisje gaan werken in een landhuis in Engeland. »
 
 
 
 
 

Terug naar Wharton Park
Terug naar Wharton Park door Lucinda Riley
Een wereld verscheurd door oorlog, twee families voor altijd verbonden door geheimen...Als kind bracht Julia Forrester vele gelukkige uren door in de kas van he... »
 
 
 
 
 

Meer dan ooit
Meer dan ooit door Gary Smalley & Karen Kingsbury
Ashley Baxter ziet haar financiën krimpen en beseft dat ze moet gaan werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar zoontje Cole. De bewoners van het... »
 
 
 
 
 

Voor het leven
Voor het leven door Gary Smalley & Karen Kingsbury
In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren – maar het geluk wordt overschaduwd door één hartverscheurend bericht.
Terwijl langzaam doordringt welke zware tijd voor hen ligt, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. »
 
 
 
 
 

Het tere kind
Het tere kind door Jodi Picoult
<p>Charlotte O¿Keefe¿s dochtertje Willow is geboren met een ernstige ziekte die gekenmerkt wordt door broze botten. Wanneer ze valt, kan ze gemakkelijk haar ben... »
 
 
 
 
 

De waarheid over de zaak Harry Quebert
De waarheid over de zaak Harry Quebert door JoëL. Dicker
New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin ... »
 
 
 
 
 

Wilde bloemen
Wilde bloemen door Kimberley Freeman
Voor de lezers van Tamara McKinleyGlasgow, 1929. Beattie raakt zwanger, maar haar geliefde Henry is al getrouwd. Als hij voor haar zijn vrouw verlaat en ze same... »