Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Fantasia IV
Fantasia IV door Geronimo Stilton
Het laatste drakenei is gestolen en nu dreigen de draken in Fantasia uit te sterven. Een nieuw avontuur in Fantasia. Met achterin veel informatie over draken.  »
 
 
 
 
 

Een pittig klasje
Een pittig klasje door Mirjam Oldenhave
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen van groep 4/5 moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Z... »
 
 
 
 
 

Beroemd
Beroemd door Bart Demyttenaere & Karen Kingsbury
Na zijn schokkende ontdekking in Voor het leven (Familie Baxter deel 5), keert rijzende ster Dayne Matthews terug naar Hollywood. Daar buigt hij zich<br/>over de casting van een nieuwe romantische film.<br/><br/>Het valt Dayne zwaar om de perfecte tegenspeelster te vinden, tot hij zich een acteertalent herinnert uit Bloomington: Katy Hart, die daar een kindertheater<br/>heeft opgezet. »
 
 
 
 
 

Oom Willibrord
Oom Willibrord door Jan Terlouw
Als oom Willibrord er is gebeurt er altijd iets. Hij doet nu eenmaal dingen die niemand in zijn hoofd zou halen. En daar komt meestal heibel van. Als je met oom... »
 
 
 
 
 

De lokkerbolletjes
De lokkerbolletjes door Elisabeth Mollema
De vader van Noortje en Hugo is zijn baan kwijt en het roer moet om. Ze verhuizen van een enorme villa in het rijke Gooi naar een oude caravan op een modderig v... »
 
 
 
 
 

Spekkie en Sproet en de geheimzinnige tekening
Spekkie en Sproet en de geheimzinnige tekening door Vivian den Hollander
Spekkie heet eigenlijk Marloes. Maar ze is dol op spekkies, vandaar. En Sproet heet gewoon zo omdat zijn neus vol sproeten zit. Ze zijn dikke vrienden, dol op a... »
 
 
 
 
 

Spekkie en Sproet en het raadsel van Roderik
Spekkie en Sproet en het raadsel van Roderik door Vivian den Hollander
De opa van Sproet is klusjesman bij jonkheer Roderik. De oude jonkheer is een beetje in de war. Hij heeft geen idee waar hij de diamanten halsketting heeft vers... »
 
 
 
 
 

Dwarrelletters
Dwarrelletters door Simone Foekens
'Maar opa trekt er toch wel vaker een dag alleen op uit?' vraagt Tim.
'Jawel, maar dan heeft hij zijn mobieltje bij zich en dan neemt hij in elk geval op. Hij g... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp door Mirjam Oldenhave
De klas van mees Kees mag op kamp!
<br/>Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.... »
 
 
 
 
 

Buiten is het oorlog
Buiten is het oorlog door Janny van der Molen
Iedereen kent het aangrijpende verhaal van Anne Frank. Miljoenen jongeren en volwassenen lazen en lezen haar dagboek. Ook jongere kinderen horen thuis of op sch... »