Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Over rot 2.0
Over rot 2.0 door Meneer Wateetons
Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recep... »
 
 
 
 
 

Tsukémono
Tsukémono door Peter van Berckel
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westenpickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als... »
 
 
 
 
 

Inmaken & fermenteren
Inmaken & fermenteren door Petra Casparek
Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!<br/>Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek ... »
 
 
 
 
 

Praktisch handboek fruit en groenten inmaken
Praktisch handboek fruit en groenten inmaken door Cecilia Lundin & Ulla Karlstrom
Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? ... »
 
 
 
 
 

Jam & Zuur
Jam & Zuur door Philippine van der Goes
<p>In <i>Jam & Zuur </i>wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het ... »
 
 
 
 
 

Fruit en groenten inmaken
Fruit en groenten inmaken door Cecilia Lundin & Ulla Karlstrom
Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? ... »
 
 
 
 
 

Over rot
Over rot door Jessica Lek, Meneer Wateetons & Valentijn Dirks
Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's... »
 
 
 
 
 

Verrot lekker
Verrot lekker door Christian Weij
 »
 
 
 
 
 

Verrot lekker
Verrot lekker door Christian Weij
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year.Ferm... »
 
 
 
 
 

Handboek inmaken & bewaren
Handboek inmaken & bewaren door Erika Casparek-turkkan & Petra Casparek
De beste recepten en bereidingenZelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groent... »