Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Foodie! door Jan De Clerck In dit smaakmakende boek vindt u alles over het maken van gebak de nodige ingredinten en materialen. Daarnaast bevat het heerlijke meesterlijke recepten om zelf... »
Biofood door F. van Arkel Koken met meer smaak... »
Breda Kookt door R. Beernink Breda Kookt is een praktisch nuttig en inspirerend boek. Wegwijzer en kookboek tegelijk. Het wijst de enthousiaste Maastrichtse thuiskok de weg naar de plaatsel... »
Het grote kliekjesboek door P. Kerkhoven weggooien kan altijd nog. Steeds minder mensen bewaren hun restjes en kliekjes om er later nog...... »
Thuis uit eten door R. Beuk Ook de keuken van de 21e eeuw wordt gedomineerd door de slogan 'snel, sneller, snelst'. Elke dag moet er in zo min mogelijk tijd een maaltijd op tafel komen en alleen op bijzondere dagen willen we nog eens uitpakken. Daarmee is eten voor veel mensen verworden tot een bijna noodzakelijk kwaad. »
Portfolio door P. Gast & R. De Boer Peter Gast (29) wist, na een periode in Londen en bij De Librije, dat hij samen met Jacqueline zijn eigen restaurant wilde beginnen. Dat werd Ât Schulten Hue... »
Olijfolie door M. Meeuwig Een basiscursus olijfolie gegarneerd met overheerlijke receptenOlijfolie is aan een indrukwekkende opmars bezig in de NoordEuropese keuken. Wat men in landen rond de Middellandse Zee al vele eeuwen weet namelijk dat olijfolie niet alleen een heerlijk ingredint is maar ook uitermate gezond weten wij inmiddels ook. »
Bill Granger in de keuken door B. Granger Dit is alweer het vierde boek van de gepassioneerde, succesvolle Australische kok Bill Granger. Het is een fris en dynamisch boek met prachtige foto's in report... »