Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Wilde venkel en rabarber
Wilde venkel en rabarber door Ans Withagen & Caroline Zeevat
In 2003 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is - na vier ongewijzigde herdrukken - een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. ... »
 
 
 
 
 

Zelf ingemaakt
Zelf ingemaakt door Rian Nix-Gommeren
Je eigen likeur brouwen en zelf jam, chutney en pesto maken. Een goed recept, weck- of jampotjes en natuurlijk je eigen oogst is alles wat je nodig hebt. Of je ... »
 
 
 
 
 

Groente- en fruitencyclopedie
Groente- en fruitencyclopedie door Guy De Kinder & Luc Dedeene
De Groente- & fruitencyclopedie is een standaardwerk met zeer uitgebreide teelthandleidingen van alle bekende en bijzondere groente- en fruitsoorten, voor succe... »
 
 
 
 
 

Mijn moestuin
Mijn moestuin door Laurence Machiels & Wim Lybaert
Droom jij ook van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Of zijn eerdere pogingen op niets uitgedraaid? Of misschien is jouw moestuin je ... »
 
 
 
 
 

Tuinpakket
Tuinpakket door
 »
 
 
 
 
 

De milieuvriendelijke moestuin
De milieuvriendelijke moestuin door A. Goedkoop
gids voor een gezonde teelt van groenten en fruit... »
 
 
 
 
 

Kruiden kweken
Kruiden kweken door Paul Seitz
Dit boek biedt u een schat aan tips bij de aanleg van uw eigen kruidentuin. U leest welke kruiden u in potten kunt kweken en hoe u aromatische kruiden moet plan... »
 
 
 
 
 

Makkelijke moestuin
Makkelijke moestuin door Jelle Medema & Saskia Naber
Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1,20 bij 1,20 meter). Die verdeel je weer onder in vierkante vlakken van 3... »
 
 
 
 
 

Met mest en vork
Met mest en vork door Alma Huisken & Doortje Stellwagen
Is Met mest en vork een kookboek? Beslist, dankzij 125 beproefde seizoensrecepten waarvan vele vegetarisch. Aanschuiven en mee-eten!Is Met mest en vork een natu... »