Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Sapje door JoëL. Goudsmit & Rosalynn Campbell <i>Sapje</i> bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Va... »
Op zoek naar de Perfectie door H. Blumenthal Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die onderscheiding in recordtijd. In 2005 riep een internationaal panel van 500 culinaire deskundigen zijn restaurant uit tot Het beste restaurant ter wereld. »
Het complete brood bakboek door Éric Kayser Het complete broodbakboek! Herontdek de heerlijke smaak van brood in 50 authentieke recepten.Tarwe-, rogge- of griesmeelbrood, brood met kastanjes, kaas of vijg... »
Wereldsmaken Spanje door G. Reijmer & L. Verhoeven moderne en klassieke gerechten... »
Koken 2.0 het vervolgboek door Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekkennog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschrev... »
Vuur & Rook World's Best BBQ door Martijn Schimmel Eten bereiden op de BBQ is populairder dan ooit en is veel meer dan eten alleen: buiten bezig zijn, fikkie stoken, je lekker uitleven op de BBQ, een gezellige s... »