Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Smulrecepten voor kinderfeestjes door C. Kuhrt Kinderfeestjes zijn leuk! Voor wie niet wil dat de zoetigheid zomaar voor het grijpen ligt, kan het een enorme uitdaging zijn om origineel uit de hoek te komen.... »
Food door Asterisk* & Christian Teubner Een prachtig uitgegeven boek dat in heldere taal ingaat op de ingrediënten die u in de diverse internationale keukens tegenkomt. Geïllustreerd met honderden k... »
Sam Stern's Studenten kookboek door Sam Stern & Susan Stern Instant aardappelpuree, diepvriespizza's en voer uit de snackbar: het studentenmenu from hell!
Sam Stern laat zien dat het heel makkelijk is om gezond en lekke... »
Lekker Buiten door A. Verbreyt & X. De Vil Eten in de natuur samen met vrienden, het is de ideale ontstressingskuur voor sociables. In een ongedwongen stijl proeven van zalige hartige en zoete gerechtjes... »
Chef school door inAksie & Joanna Farrow Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk me... »
Hemelse tiramisu door J.L. Sady 30 originele recepten voor uw lievelingsrecept.
Ontdek in dit boekje een heleboel originele recepten voor verleidelijke tosti's. Bereid eens een hartige tosti ... »
De eerlijke keuken anno 1785 door M. Willebrands 44 gevarieerde keukenrecepten gebaseerd op Limburgs handschrift... »
Patés & terrines door Asterisk* & Stéphane Reynaud Vis-, vlees-, kaas-, groente- en zelfs toetjesterrines en -patés; een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. In deze verni... »
Smoothies door L. Pickford & Scribent Smoothies zijn niet voor niets in korte tijd razend populair geworden, want ze zijn gezond en heerlijk. En bovendien is een smoothie in een handomdraai bereid. ... »
Van de melkboer door L. Kitchen Heerlijk en eerlijk: alles over zuivel
Alles over melk, kaas, room en boter; achtergrondinformatie over bereidingswijzen, de verschillende soorten en waarvoor... »