Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Zelf jam maken door Lise Bienaimé & Sabrina Delattre <p><em>Zelf jam maken </em>is een heerlijk dik boek boordevol verrukkelijke jams. Jam maken is echt niet moeilijk, maar je hebt er wel wat kennis en ideeën voor... »
De beste ontbijtrecepten van Pascale door Pascale Naessens <p>De meesten van ons grijpen elke ochtend naar hetzelfde ontbijt. Logisch, het is makkelijk en vertrouwd. Zeker op drukke ochtenden wil je geen tijd verliezen ... »
Koken met zeewier door Anne Fleur Sanders & Anya van de Wetering <p>In ons land zijn zo'n 12 verschillende soorten zeewier verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier i... »
Veggilaine door Ghislaine Voogd <h3>69 originele, makkelijke en heerlijke veggi-recepten</h3><strong> Van <em>Veggilaine</em> zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht! </strong> </p><p>‘Ghi... »
Koken met KeukenLiefde makkelijke Wereldgerechten door Annemiek Verweij <p><strong>75 Makkelijke maaltijden voor het hele gezin</strong></p><p>Dit is het derde kookboek van foodblogger Annemiek Verweij. Samen met haar gezin vormt An... »
Gif in uw voeding door Jan Dries Op de ingrediëntenlijst van zowat alle fabrieksvoeding – van koekjes tot afbakbroodjes, van pudding tot gepelde garnaaltjes - zie je E-nummers staan. Niet minde... »
Ambachtelijk ijs in zeven lessen door Jan Boeren Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie. Met een mooie afsmeltkarakteristiek: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in d... »
Airfryer recepten door Louise Kenney Alles wat je moet weten over koken in de airfryer, met 60 eenvoudige en succesvolle recepten.Of je nu snacks en kleine hapjes om te delen wilt maken, verrukkeli... »