Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Never give up
Never give up door
Een origineel giftboekje om iemand positief aan te moedigen. Dit boekje bevat inspirerende en opbeurende uitspraken die je positiviteit een boost geven. Leuk om... »
 
 
 
 
 

De nacht die voor altijd blijft
De nacht die voor altijd blijft door Luna Gielens
Met deze gedichten neemt Luna je mee in haar gedachten die ze nooit durfde uit te spreken, en laat ze zien hoe ze hier mee omging. "Ook als het maar blijft rege... »
 
 
 
 
 

Mijn vriend Koos heeft Alzheimer
Mijn vriend Koos heeft Alzheimer door Wim Hoeben
Koos zegt: “Doe jij de lichten uit, dan ga ik naar huis.” Hij loopt achter me aan. “Wat toevallig, zulke schemerlampen heb ik ook.”“Wat fijn dat jij ze herkent,... »
 
 
 
 
 

Mijn licht aan de horizon
Mijn licht aan de horizon door Linda Hubers-Verber
 »
 
 
 
 
 

Omdat er Liefde is
Omdat er Liefde is door Ria de Graaf
 »
 
 
 
 
 

Zacht bestaan
Zacht bestaan door Janne Heylen
En ik geloof dat het gaat lukken, ooit een boek te schrijvenzo mooi als de bloemen die ik niet durf te plukken dat ik haalde uit de bergen uit de bloemen en het... »
 
 
 
 
 

Geef je gedachten vleugels
Geef je gedachten vleugels door Hannie Dekker-Stroosnijder
In deze bundel zijn woorden gegeven aan momenten die de auteur hebben geraakt, vaak geïnspireerd door de natuur.Door de vloeiende manier van verwoorden, met zin... »
 
 
 
 
 

Van zolder gehaald
Van zolder gehaald door Hanna Jansen-Niemantsverdriet
Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst geschreven in drie regels van vijf-zeven-vijf lettergrepen. De haiku’s in dit boekje nodigen uit om even bij iets stil ... »
 
 
 
 
 

Els Glans
Els Glans door Anita Fleur
Els GlansIn een nest hier ver vandaan is een klein gansje met een rugzakje op geboren. Haar naam is Els. Ze is op reis naar de zon.Als ze op wil stijgen, lukt d... »
 
 
 
 
 

En dan moet je verder
En dan moet je verder door Femke Oostingh
Een waardig vervolg van de eerste gedichtenbundel 'Als het leven je even niet meezit'. Zo herkenbaar en toepasbaar op ieder individueel leven. Van gro... »