Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Masarap! door Ellie Pijper & Remco Pijper Koken verbindt. De mooiste gesprekken ontstaan vaak in de keuken of aan de eettafel. Het gaat door alle lagen van de bevolking heen.Dit boek, het eerste Filipij... »
Ode aan de Franse keuken door Babs Assink, Janine Smits & Sacha de Boer <p>Voor <em>Ode aan de Franse keuken</em> vroegen Sacha de Boer (fotograaf), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) tien topchefs om - op basis van ... »
La vita è dolce door Letitia Clark In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst 'La Vita è Dolce' van Letitia Clark: hét kookboek met de heerlijkste recepten voor Italiaanse zoetigheden. H... »
Nistisima door Georgina Hayden Traditioneel vegan uit de Mediterranée & omstrekenVegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanui... »
Manis door Francis Kuijk Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan 'Heel Holland Bakt'. 'Manis' verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische le... »
Sambal Shiok door Mandy Yin 'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat... »
Authentiek Japan thuis door Maori Murota Maori Murota, auteur van dé succestitel 'Recepten uit Tokyo', leidt je 'from scratch' door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzicht... »
Natuurlijk Oostenrijk door Laura de Grave De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale d... »