Boek
Vier goede redenen om dit boek te kopen
1. Je toont graag lef in de keuken. Je probeert vol overgave originele combinaties uit: rundvlees-kaneel, koffie-blauwe bosbessen, appel-kerrie waarom niet?
2. Voor jou kent de gastronomie geen grenzen. Men kan jou guacamole, ceviche, jambalaya, carpaccio en runderteriyaki voorzetten zonder dat je gilt: Help, waar zijn mijn aardappels, vlees en groenten?
3. Gember, citroengras, rijstbladeren, kardemom, wasabi
het zijn exotische producten die je interesseren, maar je weet niet altijd waar je ze voor kunt gebruiken.
4. Je wilt graag leren hoe je ijs maakt zonder ijsmachine, sushi zonder naar Japan te hoeven afreizen en zelfs hoe je loempias maakt zonder de Chinees te hoeven bellen. Meer dan 50 fantastische, eenvoudige en inventieve recepten uit de wereldkeuken. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.