Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zwarte vlucht door Lin Anderson

- Zwarte vlucht
 
 
 
 
 
(4)

Een jongetje verdwijnt spoorloos nadat zijn moeder en oma op vreselijke wijze zijn omgebracht. Op de plaats van de moorden vindt Forensich specialist Rhona e... »

- Zwarte vlucht
 
 
 
 
 
(5)

Zwarte vlucht is een aanrader voor mensen die houden van lugubere moorden, dierlijke offers en rituelen, kort gezegd de zwarte magie. Je leeft mee met het FB... »

- Zwarte vlucht
 
 
 
 
 
(5)

Was een heel goed boek. Personen worden goed omschreven, plot loopt lekker en je wordt letterlijk en figuurlijk in het verhaal gezogen. »

Boeken zoals Zwarte vlucht door Lin Anderson

Levenslessen
Levenslessen
Velen hebben troost gevonden in de inspirerende en wijze woorden uit Mitch Alboms boek Mijn dinsdagen met Morrie. In Levenslessen komt Morrie Schwartz zelf aan het woord en presenteert hij de filosofie die hem in staat stelde op de juist... »
2012 - De ziel in de meesterjaren
2012 - De ziel in de meesterjaren
In dit boek vind je tal van aanwijzingen die je kunnen helpen meester over je eigen leven te worden. Alle aspecten van het leven komen daarbij aan de orde: gezondheid, beroepskeuze, werk, en tevens word je een blik gegund op de maatschap... »

Prikbord

Heidi
Heidi heeft Zwarte vlucht door Lin Anderson toegevoegd aan haar verlanglijst.
22 Januari 2013, 7:40:36
Zwarte vlucht
sirog
sirog heeft een recensie geschreven over Zwarte vlucht door Lin Anderson.
“Een jongetje verdwijnt spoorloos nadat zijn moeder en oma op vreselijke wijze zijn omgebracht. Op de plaats van de moorden vindt Forensich specialist Rhona een ...” »
Score :
 
 
 
 
 

8 December 2011, 20:57:46
Zwarte vlucht
sirog
sirog heeft Zwarte vlucht door Lin Anderson toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

8 December 2011, 20:54:47
Zwarte vlucht