Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zwanenzang door Loes den Hollander

- Zwanenzang
 
 
 
 
 
(5)

oals gewend van Loes den Hollander, weer een geweldig spannend verhaal dat tot het laatste moment spannend blijft en die je toch aan het einde weer op het ve... »

- Zwanenzang
 
 
 
 
 
(5)

Geweldig, wat een goed boek. Weer een topper van de bovenste plank !
Zo kan je maar weer zien wat pesten doet met mensen. Vlot geschreven en boeiend vanaf ... »

- Zwanenzang
 
 
 
 
 
(4)

Eind van de maand dus tijd voor de recensie. Dit was één van mijn eerste kennismakingen met Loes den Hollander, een verassende en aangename mag ik wel zegg... »

Boeken zoals Zwanenzang door Loes den Hollander

Broeinest
Broeinest
BROEINESTLeest als een trein! Eén ding is duidelijk: Nederland heeft er een misdaadauteur bij. MidiGoed uitgewerkt: schuld blijft, en wreedheid kent geen genade, toen niet en nu niet.de VolkskrantNiet alleen realistisch en intrigerend,... »
Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaars op na, zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Toch baart de ... »
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis.Grandioos mis.Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met ... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft het boek Zwanenzang toegevoegd aan de plank Boeken die ik heb maar nog ga lezen.
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen heb...
24 Februari 2018, 19:35:54
Zwanenzang
Liesbeth
Liesbeth heeft Zwanenzang door Loes den Hollander toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

15 Juli 2017, 16:22:22
Zwanenzang
Ellen
Ellen heeft Zwanenzang door Loes den Hollander toegevoegd aan haar collectie.
2 Februari 2017, 13:33:38
Zwanenzang