Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zusters in het kwaad door . Lotz, Kortsmit & Lotz

- Zusters in het kwaad
 
 
 
 
 
(4)

je komt snel door het boek heen makkelijk te lezen en te begrijpen . begin was het niet echt spannend tot de groep vriendinnen steeds weer iets uithaalde wra... »

- Zusters in het kwaad
 
 
 
 
 
(4)

Ik vond het een erg prettig boek om te lezen. Je voelde je 1 van de vriendinnen worden en leefde helemaal mee met de snode plannen van de groep vriendinnen. ... »

- Zusters in het kwaad
 
 
 
 
 
(4)

In één ruk uitgelezen; wat een heerlijk boek. Het eerste wat in me opkwam toen ik het uit had was: de Gooische Vrouwen op oorlogspad, maar dan anders. Een ... »

Boeken zoals Zusters in het kwaad door . Lotz, Kortsmit & Lotz

Caleidoscoop
Caleidoscoop
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club vermoord. Het lijkt erop dat Albert werd gechanteerd. Maar waarom en door wie... »
Zeven Vrouwen Later
Zeven Vrouwen Later
Mick van Houten heeft eigenlijk alles wat hij zich kan wensen. Een leuk gezin, een succesvolle zaak en bovenal een prachtig bestaan. Zijn perfecte leventje verandert in een ware nachtmerrie als hij Susan de Keizer ontmoet en verwikkeld r... »
Een middag aan zee
Een middag aan zee
eertien jaar geleden verdween Magda's dochtertje op een overvol strand. Haar verdwijning is nooit opgelost en Magda heeft grote moeite het verleden af te sluiten. Dan krijgt Magda een mysterieuze mail van iemand die zegt dat ze het verle... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft Zusters in het kwaad door Lotz, . Lotz & Kortsmit toegevoegd aan haar verlanglijst.
31 December 2014, 16:28:05
Zusters in het kwaad
bibi_92
bibi_92 heeft een recensie geschreven over Zusters in het kwaad door Lotz, . Lotz & Kortsmit.
“je komt snel door het boek heen makkelijk te lezen en te begrijpen . begin was het niet echt spannend tot de groep vriendinnen steeds weer iets uithaalde wraak ...” »
Score :
 
 
 
 
 

28 April 2014, 13:40:25
Zusters in het kwaad
bibi_92
bibi_92 heeft Zusters in het kwaad door Lotz, . Lotz & Kortsmit toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

28 April 2014, 13:38:02
Zusters in het kwaad