Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Wonderkinderen door Thea Beckman

- Wonderkinderen
 
 
 
 
 
(5)

Het lijkt alsof kinderen die hoogbegaafd zijn het op school makkelijk hebben, maar niets is minder waar en Thea Beckman beschrijft dat in dit boek. Op school... »

Boeken zoals Wonderkinderen door Thea Beckman

Saartje Tadema
Saartje Tadema
Saartje TademaThea Beckman1712. De zevenjarige Saartje Tadema moet naar het Amsterdamse Burgerweeshuis. Ze is slim en houdt van leren, maar daar is in het weeshuis weinig tijd en ruimte voor.Andere boeken van Thea Beckman:Kruistocht in ... »
Hasse Simonsdochter
Hasse Simonsdochter
De vrijgevochten Hasse trouwt met Jan van Schaffelaar die aan het hoofd van een troep huurlingen staat. Als jongen verkleed doet ze mee aan de overvallen. Op een dag worden ze in het nauw gedreven. Een belegering volgt...

»
Wij zijn wegwerpkinderen
Wij zijn wegwerpkinderen
Wij zijn wegwerpkinderenThea BeckmanYvonne, Marcus en Benito worden van het ene tehuis naar het andere gesleept. De 'vaders' en 'moeders' daar doen wat ze kunnen en de groepsleiders ook. Soms is het best een gezellige boel in zo'n tehui... »

Prikbord

Marissa
Marissa heeft Wonderkinderen door Thea Beckman verwijderd uit haar collectie.
23 Februari 2015, 8:56:17
Wonderkinderen
Eline
Eline heeft het boek Wonderkinderen toegevoegd aan de plank Thea Beckman.
Pas 10 jaar zijn Tom en Wijntje als ze naar de brugklas gaan. 'Wonderkinderen' worden ze genoemd. Ze leren ook zo gemakkelijk. Altijd hebben ze alles samen g...
15 September 2014, 20:49:39
Wonderkinderen
Eline
Eline heeft Wonderkinderen door Thea Beckman toegevoegd aan haar collectie.
13 September 2014, 14:25:07
Wonderkinderen