Boek
Empanadas, tortillas, brood, smeersels en dips, vishapjes, wontons, salades, spiesjes en beignets.
Van Azië tot aan Europa, van het Midden Oosten tot aan India en van Latijns-Amerika tot aan de Verenigde Staten: elk land heeft zijn eigen culinaire tradities rondom borreltijd, dat gezellige en lekkere moment van de dag.
Met een schaal vol gevarieerde hapjes uit dit boek kun je je gasten kennis laten maken met de smaken en geuren van klassieke gerechten van over de hele wereld. Flammkuchen, tortilla’s, gefrituurde calamares, foccaccia, houmous, halloumispiesjes, tabouleh, falafel, crabcakes, empanadas, springrolls, kipsaté, tempura, mini-blini’s, raïta: wereldhapjes waar iedereen van zal smullen!
Maak een reis rond de wereld met deze heerlijke hapjesrecepten, van klassiek tot verrassend! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.