Boek
Ook in het weekend wil je graag lekker en gezond eten, maar niet al je kostbare vrije tijd achter het fornuis verdoen. Weekendkoken zorgt ervoor dat je niet langer dan drie kwartier in de keuken staat (excl. bak-, stooftijd etc.) en toch je familie en vrienden culinair kunt verrassen. Alle circa 90 recepten worden bereid met verse ingrediƫnten en zijn eenvoudig te maken.
Over de auteur
Loethe Olthuis werkt al jaren als freelance (culinair) journaliste. Sinds 2007 heeft ze in de Volkskrant elke vrijdag haar eigen column onder de titel 'Volkskeuken', en in het Economiekatern schrijft ze over alle aspecten van milieu en duurzaamheid. Verder schotelt ze de lezers om de week het Weekendmenu voor in het Volkskrant Magazine. Daarnaast schrijft ze ook voor tijdschriften als Seasons en Felderhof. Ze heeft inmiddels een tiental culinaire boeken op haar naam staan. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.