Boek
Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan Lambassador ambassadeur van het Engels lam chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.