Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Vuurtorenwachter door Camilla Läckberg

Oorlogskind
Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica’s moeder: waarom heeft zij al die jaren een oude nazi-medaille bewaard? Met die vraag blijft Erica worstelen. Uite... »
10 mei 1940
10 mei 1940
10 mei 1940. Het belooft een stralende lentedag te worden. Maar dan, in de prille ochtend… komen de moffen. Net als de rest van Nederland worden de hoofdpersonen van dit boek in de Achterhoek en Rotterdam overdonderd door het plotseling... »
Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord. In dezelfde periode o... »
Van twee kanten
Van twee kanten
Als Fransien Wagtendonk wakker wordt uit een boze droom, blijkt ze juist midden in een vreselijke nachtmerrie te zitten Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komt te overlijden. Gelukkig onde... »
De leerling
De leerling
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tr... »
Jetset
Jetset
Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe
vriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Op d... »
Hypnose
Hypnose
Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel. Tien jaar geleden heeft Erik Maria Bark besloten zijn leven als hypnotiseur n... »
Het labyrint van water
Het labyrint van water
Afdera Brooksrsquo grootmoeder ligt op sterven in haar huis in Veneti en vraagt haar kleindochter de inhoud van een kluis in New York op te halen. Het eeuwenoude manuscript dat Afdera daarin vindt lijkt een verloren evangelie te zijn het... »