Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Viktoria door J. Glanfield

De villa
De villa
De wijnen van het huis Giambelli, met als thuisbasis een prachtige villa in Californië en een nevenvestiging in Italië, zijn al drie generaties lang wereldberoemd. En Sophia, de trots van haar familie, verstaat haar vak. Dan kondigt gr... »
Thuishaven
Thuishaven
Kunsthistorica Miranda Jones wordt voor haar huis beroofd; haar autobanden worden vernield en ze blijft doodsbang achter. Ze is geschokt, maar vastbesloten het incident zo snel mogelijk te vergeten. Het is dan ook een welkome afleiding a... »
Hotel Quadriga
Hotel Quadriga
Jenny GlanfieldHotel QuadrigaHet eerste deel van de Berlijntrilogie begint met de bruiloft van Graaf Ewald. Hier ontmoet Karl Jochum zijn toekomstige vrouw Ricarda Graber. Hun ambities en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat een droom ... »
Vastberaden
Vastberaden

De elfjarige Cooper Sullivan vindt het maar niks dat hij de zomer bij zijn grootouders en hun paarden moet doorbrengen. Dat verandert als hij hun buurmeisje ontmoet, Lil Chance, die niet meisjesachtig is met haar honkbalobsessie. En d... »

Italiaans voor beginners
Italiaans voor beginners
De brochure van het reisbureau belooft een bezoek aan de meest prachtige tuinen rond het Comomeer in Italië. Voor Lucy Gray, managementassistent van een tuincentrum, is dit de kans van haar leven: behalve de tuinen kan ze eindelijk ook ... »
Ontrafeld verleden
Ontrafeld verleden
Verrassend Ontroerend »
De Rouwmantel
De Rouwmantel
Winter in Oslo. Een jonge vrouw wordt vermoord. Via haar exman leidt het spoor terug naar een vriendinnenclubje van vroeger. Op een oude foto staan ze bij elkaar. Vijf meisjes tijdens een verkleedpartij. Een heks een trol twee prinsessen... »
Het huis achter de heuvel
Het huis achter de heuvel
Als de antiekhandelaar Sebastian Devere op een veiling een oude boekenkast koopt, krijgt hij er een fotoalbum uit 1930 bij. Hij geeft het boek aan zijn dochter Pippa, die assistente is van een fotograaf. Pippa raakt gefascineerd door de ... »
De eilandboeken
De eilandboeken
bevat: Eilandgasten. De avondboot . Laatste seizoen »