Boek
Volg het ritme van de seizoenen in dit originele kookboek en voel je goed. Zuiveren met kiemen kruiden gerst en zuurkool in de lente. Zalig zomers genieten van tabouleh polentapizza minestrone en kleurrijke salades. De nazomer plukken met courgettes en pompoenen mas en prinsessenbonen. Koken met rijst knolselder paddenstoelen of appel in de herfst. Heropladen met gember vissoep stevige stoofschotels of uienbroodjes in de winter. Wat doet een seizoen met je lichaam en je emoties?Wat heb je nodig om elk jaargetijde in balans te zijn? Welke zijn specifieke producten en bereidingswijzen die aansluiten bij het seizoen?In 100 recepten met aangepaste ingredinten en kookmethodes per seizoen leer je bewust met voeding omgaan en spelen met smaken geuren en kleuren in je eigen keuken. Ervaar de weldaad van bewust gekozen voeding op je gezondheid vitaliteit en gemoed. Zorg voor jezelf en streef naar je lichamelijke en mentale evenwicht. Met boeiende tips weetjes en productinfo.KATRIEN COCQUYT verdiepte zich na haar studies van ditiste in alternatieve voedingssystemen. Ze is actief als voedingsconsulente en shiatsutherapeute en geeft kooklessen in binnen en buitenland. Ze specialiseerde zich als natuurgids en herboriste. SBKPRIMOTV200946 «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.