Boek
Meer dan 60 traditionele streekproducten van Nederlandse bodem van Amsterdamse Osseworst tot Walcherese Schapenkaas van Arnhemse Meisjes tot Stellendamse Garnalen van Beerenburg tot de Utrechts Sint Jansui. Het is een weerslag van de eerste grondige inventarisatie van appellation contrleproducten die in ons land werd gehouden. Vele hebben een eeuwenlange geschiedenis en kunnen zich meten met hun Franse en Italiaanse tegenvoeters. Meer dan 60 traditionele streekproducten van Nederlandse bodem van Amsterdamse Osseworst tot Walcherese Schapenkaas van Arnhemse Meisjes tot Stellendamse Garnalen van Beerenburg tot de Utrechts Sint Jansui. Het is een weerslag van de eerste grondige inventarisatie van appellation contrleproducten die in ons land werd gehouden. Vele hebben een eeuwenlange geschiedenis en kunnen zich meten met hun Franse en Italiaanse tegenvoeters. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.