Boek
In het River Cafe Kookboek Groen leggen Rose Gray en Ruth Rogers de nadruk op de mooiste producten uit elk seizoen, met meer dan 60 soorten groenten en fruit, die de basis vormen van hun manier van koken. De 150 fantastische nieuwe Italiaanse recepten, met ingrediënten die variëren van artisjokken en vijgen tot porcini en kastanjes, blinken uit in eenvoud en zijn altijd weer verrassend. De koks van het restaurant geloven vurig dat het beste fruit en de beste groenten uit het seizoen komen. Het River Café Kookboek Groen is daarom verdeeld in 12 maanden, waarbij Kookboek Groen is daarom verdeeld in 12 maanden, waarbij elke maand suggesties worden gegeven welke groenten en welk fruit het beste gekocht en hoe ze het beste bereid kunnen worden. Heerlijke, makkelijke recepten zijn het gevolg! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.