Boek
Het derde kookboek gebaseerd op de gerechten die geserveerd worden in het beroemde River Café te Londen. In dit kookboek ligt de focus op het gebruik van seizoens groenten en fruit welke wederom een verandering teweeg brengt in de manier waarop we eten benaderen. Meer dan 200 nieuwe Italiaanse recepten waarbij alles gebruikt wordt, van artisjokken en vijgen tot porcini en kastanjes.De koks van het restaurant geloven vurig dat het beste fruit en de beste groenten uit het seizoen komen. Het River Café Cook Book Green is daarom verdeeld in 12 maanden, waarbij elke maand suggesties worden gegeven welke groenten en welk fruit het beste gekocht en hoe ze het beste bereid kunnen worden.Heerlijke, makkelijke recepten zijn het gevolg!This third cookbook of the famous River Cafe restaurant in London has its focus on seasonal fruits and vegetables, which brings another change in the way we approach food. With over 200 wonderful new Italian recipes, using everything from artichokes and figs to porcini and chestnuts.For Rose Gray and Ruth Rogers the choice of ingredients has always been important and they believe that the best fruit and vegetables are those which are harvested in season. This cookbook is divided into 12 months with each month suggesting what to buy and cook at the time. Delicious, easy recipes are the result! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.