Boek
Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoirebijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalayauit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West-Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst enschotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak deultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijkenagerechten op basis van rijst te maken. De receptenin Rijst & co laten zien dat rijst een van de meestveelzijdige producten ter wereld is.Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijstals onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je kokenmet diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord-Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijstvoor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst vooreen Peruaanse salade en pandanrijst voor eenKoreaanse bibimbap met rundvlees.Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoortenter wereld en diverse kooktechnieken om deze tebereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruikvan de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamelen rood fruit, zomerse salade met rode en zwarterijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts,polloz arroz en meer. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen berichten geplaatst op het prikbord van Rijst & co.