Boek
Culinair genieten op ‘hoog’ niveau, dat kan volop in het luxueuze en stijlvolle sterrenrestaurant Ciel Bleu, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam.
Executive Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen hun gasten met een persoonlijke interpretatie van de Franse keuken die ze omlijsten met regionale toetsen.
Samen met zijn souschef Arjan gaat Onno bij bekende en bevriende telers op zoek naar de beste kwaliteit Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterlandvlees.
Met vishandel van As trekken ze naar Schotland voor de lekkerste zalm en schaaldieren.
Al deze terroirproducten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snufje inventiviteit verwerkt tot ‘hemelse’ gerechten. Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie piekfijn toegelicht en prachtig gefotografeerd. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.