Boek
Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingredinten worden gebruikt. Tevens wordt veel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding. In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder hoofdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld.Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingredinten worden gebruikt. Tevens wordt veel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding. In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder hoofdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.