Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Pitty naar kostschool omnibus door Enid Blyton

Het spel van de leeuw
Het spel van de leeuw
De beruchte Libische terrorist Asad beter bekend als de Leeuw heeft een in Parijs opgestegen vliegtuig gekaapt waarmee het contact sinds enkele uren is verbroken. John Corey geheim agent van een antiterroristenteam in New York wordt inge... »
Binnen de huid
Binnen de huid
Voskuils persoonlijkste boek, een grote sensatie bij verschijning in 2009. Nu voor het eerst in een goedkope editie. »
Afscheid van Clouds Frome
Afscheid van Clouds Frome
Architect Geoffrey Staddon is het huis Clouds Frome nooit vergeten. De bouw ervan was zijn eerste grote project, en tijdens de bouw werd hij bovendien verliefd op Consuela, de Braziliaanse vrouw van zijn opdrachtgever. Samen met Consuela... »
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgenEvert Hartman Velen, vooral jongeren, protesteren tegen de onleefbaarheid en de vergiftiging van het milieu. Een milieubewuste regering zorgt voor een grote ommezwaai. Er worden veel veranderingen doorgevoerd, maar... »
Floor
Floor
het dagboek van Floor Faber »
De moeder van Nicolien
De moeder van Nicolien
In De moeder van Nicolien maakt de lezer kennis met Maarten Koning, zijn vrouw Nicolien en haar moeder. De beschreven periode omspant een kleine dertig jaar. In een reeks korte scènes zien wij hoe de moeder ouder en ouder en uiteindelij... »
Kritiek
Kritiek
De kerngezonde, atletische computerprogrammeur David Jeffries, had niet kunnen vermoeden dat een simpele enkelblessure tot zijn dood zou leiden... Angela Dawson, oprichtster van Angels Healthcare, dat uit een aantal gespecialiseerde zie... »
Waarom is de burger boos?
Waarom is de burger boos?

Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem Samenvatting Maarten van Rossem over hedendaags populisme Wie had gedacht dat het beschamende einde van de LPF definitief een einde zou maken aan het bozige Nederlandse populisme, kwam bed... »

Hasse Simonsdochter
Hasse Simonsdochter
De vrijgevochten Hasse trouwt met Jan van Schaffelaar die aan het hoofd van een troep huurlingen staat. Als jongen verkleed doet ze mee aan de overvallen. Op een dag worden ze in het nauw gedreven. Een belegering volgt... »
De Zevensprong
De Zevensprong
Frans van der Steg is de meester van de vijfde klas. Hij vertelt zijn leerlingen avonturen die hij zogenaamd zelf heeft beleefd. De kinderen geloven er geen woord van, maar ze luisteren vol spanning. Op een dag kan Frans niets verzinne... »