Boek
Een zomers zoet buffet met originele en makkelijk te bereiden moderne en lichte desserten van freewheelingbanketbakker Kris Goegebeur.Het is zomer en vrienden komen bijeen in de tuin rond een feestelijk versierde buffettafel. De lange tafel bezwijkt bijna onder het gewicht van de gevarieerde keuze aan originele en hedendaagse zoete lekkernijen. Speciaal voor de kinderen zijn er meringueletters met gekleurde suiker eetbare CDs met chocolade en horens gevuld met snoep. Voor jong en oud wachten er cakes en ervan afgeleid gebak ijsbereidingen gemaakt zonder machine vijf soorten zoete sushi klassieke taarten in vereenvoudigde nieuwe vorm tempura van vruchten uiteenlopend laagjesgebak en zoete soepen. Maar Goegebeur gaat nog een stap verder. Hij herwerkte vijf van zijn klassieke en ingewikkelde gourmettaarten tot verschillende zoete cocktails en eenvoudige desserten die in een handomdraai op tafel staan. Bij elkaar gezet vormen die eenvoudige afgeleide bereidingen opnieuw de klassieke taart.Kris Goegebeur stelde dit bijzondere zoet repertoire samen. Hij is een gedreven jonge brooden banketbakker en chocoladebewerker uit een nieuwe Vlaamse lichting vakmensen. Kris Goegebeur heeft een eigen patisserie in Roeselare.Edition franaise P Pastry Party. Fte dt bouches sucres. ISBN 9077695036 «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.