Boek
300 Europese kazen schitterend gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie herkomst melksoort vetgehalte leeftijd seizoen smaakindicatie bijzonderheden. De nuttige informatie over het affineren koken snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas. Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten van heet Europa bundelt. 300 Europese kazen schitterend gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie herkomst melksoort vetgehalte leeftijd seizoen smaakindicatie bijzonderheden. De nuttige informatie over het affineren koken snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas. Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten van heet Europa bundelt. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.