Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Oorlogskind door Camilla Läckberg

Oorlogskind is 10 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 55 keer gelezen.
Anoniem
- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(4)

Boeiend vanaf blz 1 tot het eind!!! PRACHTIG... en BIJZONDER!

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Prachtig boek, het eerste wat ik van Camilla Lackberg las, en daarna verslaafd aan haar boeken. Het is wel aan te raden om de boeken op volgorde te lezen, want de personages gaan door in de boeken

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(4)

Opnieuw een ontzettend goed boek van deze schrijfster. Het boek pakte me op de eerste bladzijde al helemaal en liet pas los toen ik het uit had. Leuk dat de personages Elsy, Kristiana en Mellberg wat meer uigewerkt worden. Mellberg, geloofwaardig, wellicht niet helemaal, maar je gunt het hem zo hard na zijn vorige "avontuur".

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

In dit boek ontdekt Erica tussen de spullen van haar moeder een nazi-medaille en ze wil onderzoeken waarom haar moeder die medaille bewaard heeft. Gevaarlijke zoektocht met onverwachte wendingen. Het is jammer dat er niet duidelijk in de boeken aangegeven wordt in welke volgorde je de boeken het best kunt lezen: zo stom om eerst te lezen over een zwangere Erica en daarna over een beginnende verkering van Erica met Patrik. Blijft een goed boek over!!

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Mooi geschreven boek!

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(4)

Ik zag dat dit (al) de vijfde thriller is met Patrik Hedström, hoewel het mijn eerste boek van Läckberg is. Daarvan was tijdens het lezen niets te merken, gelukkig.

Een geweldig boek om te lezen. Erg intrigerend en verrassend. Ik had geen idee waar het heen ging. Wat ik af en toe niet prettig vond is de onduidelijke scheidslijn tussen de verschillende tijden / verhaallijnen, bij een overgang van de een naar de ander was ik dan even in de war.

Verder is het een boek dat me vanaf het begin meezoog in het verhaal en me niet meer losliet tot ik het uit had. Een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt! Ik zal niet te veel opschrijven hier, anders bederf ik waarschijnlijk een boel leesplezier voor mensen die het nog willen lezen.

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Dit was mijn eerst boek van haar en het smaakt naar veel meer!
Wat een geweldige stijl. Een prima opgebouwd verhaal met vaart geschreven en spannend tot het laatste moment. Ik ga zeker op zoek naar haar andere boeken

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Een ontzettend goed boek met een waanzinnige finale !!

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Wat een geweldig, boeiend, spannend en verrassend verhaal. De verhaallijnen lopen prachtig inelkaar over, ze maken je nieuwsgierig en zorgen ervoor dat je niet kunt stoppen met lezen. Het boek houdt je tot het einde in spanning. Ik heb eerder boeken van Camilla Läckberg gelezen en was ook daarover enthousiast, vond het toen jammer dat ik niet bij eerste boek ben begonnen omdat de karakters in ieder boek terugkomen, maar in "Oorlogskind" heb ik daar totaal geen hinder van gehad, mischien ook omdat ik inmiddels de personages herkende. Toen ik het boek begon twijfelde ik nog even aan het aantal pagina's, 476 stuks, ik vond het wat veel, maar achteraf gezien hadden het er wel 800 pagina's mogen zijn.

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Het is toch weer balen dat het boek uit is!!ik wil meer,meer,meersmile_tong.gif
Wat is dit toch weer een perfect geschreven verhaal,dit maal gaat het over dejeugdvrienden van de moeder van erica.
Het verhaal wordt vertelt in het heden en veleden en is echt niet verwarrend daardoor.
Op het laatst vallen de puzzelstukjes in elkaar het is een subliem meesterwerkje van camilla lackberg en ik kan niet wachten op het vervolg....