Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Onaantastbaar door Karin Slaughter

- Onaantastbaar
 
 
 
 
 
(5)

Jemig dit is een boek wat echt vanaf blz1 pakt Het leest echt als een trein en wat een spanning. Tot nu toe het beste Sara Linton boek tot nu toe maar wat ee... »

- Onaantastbaar
 
 
 
 
 
(3)

Spannend boek!! Maar wat een einde. Ik vond het eigelijk geen leuk begin want je leeft helemaal mee met Sara en je vind het zielig dat ze slachtoffer wordt v... »

Boeken zoals Onaantastbaar door Karin Slaughter

Triptiek
Triptiek
Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam van Aleesha Monroe. Het blijkt te gaan om een nieuw geval uit een serie verge... »
Een lichte koude huivering
Een lichte koude huivering
Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa aangevallen. Sara s ex-man Jeffrey Tol... »
Trouweloos
Trouweloos
Een wandeling in de bossen neemt een sinistere wending als inspecteur Jeffrey Tolliver en kinderarts Sara Linton op het lichaam van een meisje stuiten in een met aarde bedekte kist. Ze ziet eruit alsof ze zich letterlijk is doodgeschrokk... »

Prikbord

Peter
Peter heeft Onaantastbaar door Karin Slaughter toegevoegd aan zijn verlanglijst.
13 November 2017, 17:37:20
Onaantastbaar
Willemijn
Willemijn heeft Onaantastbaar door Karin Slaughter toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Maart 2015, 7:49:05
Onaantastbaar
Marissa
Marissa heeft Onaantastbaar door Karin Slaughter toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

29 Januari 2015, 20:06:05
Onaantastbaar