Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Moderne wetenschap in de Bijbel door Ben Hobrink

Gewetensconflict
Gewetensconflict
mensen gehoorzamen of God trouw blijven »
De Paperclip
De Paperclip
Ashley Damon, een 28-jarige beveiligingsadviseur uit Londen is ooggetuige van een bloederige aanslag op een politicus. De aanslag wordt opgeëist door Radical Change, een extreem linkse splintergroepering, die geleid wordt door de 30-jar... »
Vroeg Gedrukt
Vroeg Gedrukt
De Groninger Gerard Rozeboom (1984) wist al heel vroeg dat schrijven zijn passie was. Hij schreef spannende fictieverhalen en ging aan de slag voor een wijkkrant. Vervolgens ging hij in Hoogezand werken als redacteur bij Radio Compagnie.... »
De honingeters & De houtsnijder
De honingeters & De houtsnijder
In De honingeters komt de Krom Cerco er langzaam maar zeker achter dat er meer is dan Kromstad, de Heerser en schoonmaken, hun dagelijkse bezigheid. Als hij de stad verlaat ontdekt hij de Prins, melk en… honing.

De tweede verte... »
Piekerprinses
Piekerprinses
Simone houdt van dagdromen. Dream-star. Zo noemde haar vader haar altijd. Maar papa leeft niet meer. Simone heeft een foto van hem op haar bureau, waar ze regelmatig tegen praat. Over de ruzie met haar moeder, omdat ze geen nieuwe gympen... »
PC Prive
PC Prive
Katinka baalt van school: om een of andere reden mijden haar vriendinnen... »