Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Levend bewijs door Annet de Jong

- Levend bewijs
 
 
 
 
 
(3)

Onderhoudend verhaal, prettig om te lezen. Niet echt een thriller maar meer een roman met een whodunnit. Hedendaags en vlot geschreven!! »

Boeken zoals Levend bewijs door Annet de Jong

De leugenaar
De leugenaar
Volmaakt verdwenen

Een dodelijk geheim

Het is een zaak die grote opwinding bij de media teweegbrengt: Sandra Jones, een jonge moeder, blond en mooi, verdwijnt spoorloos uit haar huis in Boston. Ze laat haar vierjarige ... »
Schijnwereld
Schijnwereld
Wanneer journaliste Francesca ’s nachts na een trouwfeest naar huis rijdt, wordt de weg geblokkeerd door een groep jongeren die ambulancepersoneel bedreigt. Francesca ziet er een artikel in en stapt uit om beter te kunnen zien wat er ge... »
Snel geld
Snel geld
Levensgevaarlijk, meedogenloos en onweerstaanbaar. Deel 1 uit de Stockholm-trilogie In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld van Zweden nauw met elkaar verbonden zijn, verdwi... »

Prikbord

Marijk63
Marijk63 heeft Levend bewijs door Annet de Jong toegevoegd aan haar verlanglijst.
28 Juli 2014, 11:47:51
Levend bewijs
Eline1665
Eline1665 heeft Levend bewijs door Annet de Jong toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

26 Mei 2011, 11:28:57
Levend bewijs
Joke
Joke heeft een recensie geschreven over Levend bewijs door Annet de Jong.
“Onderhoudend verhaal, prettig om te lezen. Niet echt een thriller maar meer een roman met een whodunnit. Hedendaags en vlot geschreven!!” »
Score :
 
 
 
 
 

11 November 2010, 17:43:33
Levend bewijs