Boek
Eten van wat je onderweg tegenkomt, geeft een wandeling door het bos of een fietstocht door de velden net dat beetje extra. Bramen plukken, dat kennen we nog wel. Maar wie weet er dat rucola in overvloed in het wild groeit en dat je van lijsterbessen een heerlijke gelei kunt maken? We zijn vergeten dat er voor niks heel veel lekkers te oogsten valt. De waardering voor producten uit de vrije natuur neemt weer toe mede door de komst van vele nieuwe Nederlanders, die vaak een grote kennis meebrengen van wat natuur in onze keuken kan betekenen. Michiel Bussink schrijft op een aanstekelijke manier over zo'n vijftig eetbare wilde plante, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Interviews emt wilde-planten-eters en verukkelijke recepten prikkelen de lezer om de deur uit te gaan, op zoek naar al het lekkers dat de vrije natuur ons te bieden heeft. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.