Boek
Gedurende meer dan 25 jaar was Nicolas Lefevere een gevierde hofleverancier. Bovendien gold zijn zaak La Maison Nicolas Lefevere als een ware culinaire referentie voor de organisatie van recepties en diners in heel Belgi en in het buitenland. Dezelfde beroepsfierheid en onovertroffen vakkennis zijn duidelijk aanwezig in La Bergerie het restaurant dat zonen Guy en Marc Lefevere sedert 1987 zeer succesvol uitbouwen en dat op korte tijd met twee Michelensterren bekroond werd. La Bergerie is gesitueerd in de Valle du Samson vlakbij Namen. Het is een complete site waar het bijzonder goed toeven is. Heel wat heerlijkheden die op het bord komen worden ter plaatse geoogst of gekweekt. Samen met de familie Lefevere nemen de auteurs en de fotograaf u mee op een bijzonder boeiende tocht langs de serres aquariam groetentuin boomgaard kippenren schaapsstal en last but not least....de keuken. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.