Boek
Goede en foute grappen
Kolder in de keuken. Humor en verbazing zijn onlosmakelijk met het koksvak verbonden. Dit boek is een bloemlezing van anekdotes en citaten uit het leven in en om professionele keukens: verrassend en soms onthutsend. Een unieke verzameling grollen die voor de buitenwereld verborgen blijft. Van mensenvlees in de pan tot bevroren fietsen, van mooi afgesneden vingers tot pikanterieën in de koelcel. Jaap de Graaf heeft de verhalen opgetekend tijdens gesprekken met professionals, die het koksvak de laatste decennia ingrijpend zagen veranderen. Minder ambacht, meer kant-en-klaar, maar bijna evenveel humor. Goede grappen, maar ook foute! Ze zijn bij dezen vastgelegd. (www.kokskolder.nl)
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.