Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Kind in de schemering door Virginia Andrews

Dawn
Dawn
Het vijfde en laatste deel in de Dawn-serie »
Liever niet verliefd
Liever niet verliefd
Nieuwe chicklits van eigen bodem: doldwaas, superromantisch en een tikkie brutaal!

Anne is verliefd! En niet op een klasgenoot of buurjongen, nee, op Bram, de baas van haar zaterdagbaantje! En ja, het is wederzijds. Haar vriend... »
Dawn gefluister in de nacht
Dawn gefluister in de nacht
Christie, Dawn's dochter, beleeft een idyllische jeugd in een liefdevol thuis. Toch heeft Christie het gevoel, dat er een donkere wolk over Cutler's Cove trekt... een wolk die zijn oorsprong vindt in de ingewikkelde geschiedenis van haar... »
Iemand als jij
Iemand als jij

Een warme roman over liefde en verlies, vriendschap en verlangen Emma, Leonie en Hannah ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Egypte en worden de dikste vriendinnen. Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond zoeken zij steu... »

Lied van verlangen
Lied van verlangen
Goedkope paperbacks van de Melody-serie! In de Melody-serie lees je alles over de familie Logan, die generaties lang moet leven met verdriet, leugens en verraad... Terwijl Melody rouwt om het verlies van haar vader, wordt ze door haar... »