Boek
Acht chefs geven het beste van zichzelf in dit frisse oogstrelende receptenboek. Een grandeur van tapas synthetiseert de keukenstijl van Kristof Marrannes Ter Leepe Zedelgem complexe eenvoud is de specialiteit van Frederik Deceuninck Sel Gris Knokke puur en licht zijn de sleutelwoorden bij Kwinten De Paepe Trente Leuven een apart eetavontuur wordt ervaren bij Pieter Clement in Oostvleteren Jan Audenaert DOude Pastorie Lochristi begrijpt de kunst om het gewone buitengewoon te laten smaken Alex De Hauwere Bien Soign Antwerpen gaat voor een charmante keuken zonder complexen ongedwongen perfectie is de stijl van Vincent De Leenheer Domestica Gent en a californian inspired cuisine wars van alle labels typeert Jan Verhelst Lotus Root Eke. Acht chefs acht verhalen en achtenveertig heerlijke creatieve gerechten waarin telkens drie producten de hoofdrol spelen. Een zeer aantrekkelijke fotografie met de signatuur van Lennert Deprettere en leuke teksten van de hand van Annick Vansevenant. culgesch08 «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.