Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Incognito door Gertrude Verweij

- Incognito
 
 
 
 
 
(3)

Vlotte roman over een bekend fotomodel dat noodgedwongen een stap terug moet doen en naar Nederland afreist om voor haar 12 jaar jongere zusje te zorgen. Wer... »

- Incognito
 
 
 
 
 
(3)

Geertrude Verweij – Incognito

Sophia Whittam is een beroemd fotomodel en heeft eigenlijk geen zin meer in de trammelant met de pers die haar voortdurend a... »

Boeken zoals Incognito door Gertrude Verweij

De outsiders
De outsiders
In 1967 verscheen in Amerika een opmerkelijke roman van een jonge studente uit Oklahoma. De auteur, S.E. Hinton, had zich laten inspireren door het leven op haar eigen highschool, waar twee rivaliserende gangs de school en de straten van... »
Dit is geen liefdeslied
Dit is geen liefdeslied
Anne meet haar eigenwaarde in kilo's en het aantal vriendjes dat ze heeft gehad, en lijdt achtereenvolgens aan boulimie en anorexia. Dan valt ze voor de knappe en succesvolle Peter Hemstedt, maar ze is niet in staat het levensspel te spe... »
Over bijen en mist
Over bijen en mist
Over bijen en mist is een magisch-realistisch verhaal over drie generaties vrouwen in twee families, over hun liefdes en verdriet, hun allesverterende jaloezie, hun teleurstellingen en overwinningen. Het speelt zich af in een onbepaalde ... »

Prikbord

Hens
Hens heeft Incognito door Gertrude Verweij toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

12 November 2015, 11:24:44
Incognito
Hens
Hens heeft Incognito door Gertrude Verweij toegevoegd aan zijn collectie.
12 November 2015, 11:24:24
Incognito
Saskia
Saskia heeft Incognito door Gertrude Verweij toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2014, 21:24:14
Incognito