Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Ibiza

- Ibiza
 
 
 
 
 
(4)

recentie : Ibiza van kiki van dijk .
een tijd geleden voor ik mee kon doen aan deze leuke leesclub kwam ik deze boek al tegen zag een grote poster hangen ergens richting schiphol en zei meteen deze wil ik lezen de cover maar vooral dat kleine stukje voorop maakte mij nieuwschierig dat ik boek zeker wou gaan lezen . dus super als ik via dit mee kon doen.
de schrijfster zei mij niks ik had nog niks gelezen van haar dus ging helemaal open in en niet echt verwachtingen .
in begin had ik wat moeite met inkomen van het boek waar het echt door kwam weet ik niet denk leesdipje .
boek is veder makkelijk te lezen niet super spannend maar er komen wel spanningen in voor , hoofdstukken zijn niet te lang precies goed vlot geschreven niet van van die moeilijke woorden of lange zinnen . maggie kreeg een vakantie cadeau van haar man en kinderen naar Ibiza met yoga ik heb amper voorbij zien komen af en toe in begin de woorden of 1 zin maar je merkte niet dat ze daar op was . ook ging het verhaal daar helemaal niet over maar in begin wordt het over gezegt is het niet storend maar wel opvallend .
ik vond een verassende dader ik had die in eerste standsie niet in mijn hoofd. met een mooi verassende einde alleen jammer dat het zo eindigede een open einde
zat ik er lekker in is het uit hahaha :(

het is zeker aan te raden om lekker tussen door te lezen
ik geef het zeker dikke 4 sterren.

Meer recensies