Boek
IJS verfrissend lekker
IJs blijft een van de meest gegeerde Iekkernijen, passend op een zomerse dag of als afsluiter van een heerlijk menu. In dit bock vind je werkelijk alles over ijs, van bereiding over presentatie tot bewaring van deze zoete zonde. Hoe draai ik zelf ijs? Waar muet ik op letten om tot een perfect eindresultaat te komen? Hoe maak ik ijstaarten, ijsmousses, granites, sorbets, parfaits, milkshakes en smoothies? Vakman Christophe Declercq laat niets aan het toeval over en beschrijft van A tot Z hoe je een geslaagd en onweerstaanbaar ijsdessert bekomt. Kris Vlegels brengt de verrukkelijke creaties tot in dc kleinste kristallen in beeld. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.