Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Hut van oom tom door H. Beecher Stowe

Dood
Dood
De dood is de sleutel van de deur naar het leven. Als wij aanvaarden dat ons leven begrensd is, vinden wij de kracht om de rollen en verwachtingen die ons vreemd zijn van ons af te zetten. Uitgaande van deze overtuiging bracht Elisabeth ... »
Verborgen feiten
Verborgen feiten
In het Oslose huis van de redersfamilie Stahlberg worden vier lichamen gevonden: vader, moeder en zoon Stahlberg, en een onbekende man. Is hier sprake van een uit de hand gelopen familiedrama en is de onbekende vierde man daar ook het sl... »
Als vrouwen wijs waren
Als vrouwen wijs waren
'Als vrouwen wijs waren (...) zouden ze ophouden met zich druk te maken en een chronisch slecht geweten te hebben...' In dertien beschouwingen geeft Marianne Fredriksson haar visie op hoe verschillen en overeenkomsten tussen de beide sek... »
Hoogtelijn
Hoogtelijn
Tijdens een zware sneeuwstorm ontspoort een trein bij het hoogstgelegen station in Noorwegen. De passagiers moeten noodgedwongen een onderkomen zoeken in Finse 1222, het plaatselijke hotel. Het zal enige tijd duren voor er hulp bij het d... »
De muil van de Leeuw
De muil van de Leeuw
Anne Holt is een van de meest geliefde Scandinavische misdaadschrijfsters Het was al een tijdje heel stil in het kantoor van Birgitte Volter de Noorse ministerpresident. Als haar secretaresse eens poolshoogte gaat nemen vindt ze de rege... »
De dagboeken van Anne Frank
De dagboeken van Anne Frank
bevat o.a. : verhaaltjes, en gebeurtenissen uit het achterhuis »