Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Holiday Blues door M. Bovenkamp

Holiday Blues is 3 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 3.0. Het boek is 5 keer gelezen.
Anoniem
- Holiday Blues
 
 
 
 
 
(4)

Ik vond het ook een hilarisch boek; Sommige stukken heb ik erg om moeten lachen. Ook de nodige romantiek en een kleine serieuze noot zaten erin en natuurlijk het "het-komt-toch-altijd-goed" einde. Ik vind de schrijfstijl wel een beetje lijken op Jill Mansell en liefhebbers van deze schrijfster zullen dit ook wel kunnen waarderen.

- Holiday Blues
 
 
 
 
 
(5)

Hilarisch boek dat ik met enorm veel plezier heb gelezen. Eén van de betere chicklit boeken die ik de afgelopen periode heb gelezen.

- Holiday Blues
 
 
 
 
 
(3)

Leuk boek over de perikelen in een hotel. Een hotelmanager., Lian, moet het vuur uit haar sloffen lopen om alle problemen in goede banen te leiden. Dat ze daarnaast niet erg goed op kan schieten met haar baas werkt niet echt mee. Bovendien heeft ze te maken met een restaurantmanager die de kantjes ervan af loopt en de schuld in de schoenen van Lian schuift als het even kan. Er vindt een diefstal plaats in het hotel wat de sfeer nog aanscherpt.