Boek
Vooral in het weekend wordt er graag tijd uitgetrokkenvoor het diner. Lekker uitgebreid tafelen met hethele gezin of juist "quality time" met z"n tweetjes.Voorgerecht, hoofdgerecht, toetje... het mag allemaalbest wat langer duren. Maar om daarvoor niet hethele weekend in de keuken te hoeven staan, heb jelekkere én slimme receptuur nodig. Een plan vanaanpak is ook handig: wat kun je allemaal voorbereiden,in welke volgorde ga je het aanpakken en hoeziet je totale boodschappenlijstje eruit? Auteur JoyceHuisman neemt de kok bij de hand en laat zien hoeje in korte tijd een verrassend diner in elkaar draait.De menu"s hebben de volgende thema"s: Low budget? Voor 8-10 personen ? Lekker, licht en fit ? feestelijk.Alle gerechten worden stuk voor stuk in beeldgebracht. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.