Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het geheim door Virginia Andrews

Schone schijn
Schone schijn
Schone schijn Als Ellie Black trouwt met Dan Cooper heeft ze het idee eindelijk te hebben gevonden wat ze altijd al gezocht heeft: liefhebbende, warme familie. Maar langzaam worden de scheuren in de familie Cooper zichtbaar. Moeder Linda... »
Gebroken
Gebroken
Het leven van de elfjarige Skunk Cunningham verandert van de ene op de andere dag wanneer ze getuige is van de brute mishandeling van haar buurjongen Rick door een andere straatbewoner, Bob Oswald. Deze vechtpartij zet een reeks van vres... »
Koud om het hart
Koud om het hart
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in korte tijd drie vrouwen worden vermoord die allemaal een zeer opvallende gelijken... »
Lied van verlangen
Lied van verlangen
Goedkope paperbacks van de Melody-serie! In de Melody-serie lees je alles over de familie Logan, die generaties lang moet leven met verdriet, leugens en verraad... Terwijl Melody rouwt om het verlies van haar vader, wordt ze door haar... »
De theeroos
De theeroos
Londen, 1888. Fiona Finnegan woont in een van de armoedige steegjes van East End, waar overdag kinderen spelen en s nachts dieven, prostituees en dromers rondhangen. Ze werkt net als haar vader in de theefabriek van William Burton en dr... »
De duisternis valt
De duisternis valt
Wanneer inspecteur Benoit Lorand wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Onbekende muren en geuren. Een kelder. En vooral: tralies. Hij is een gevangene. Een mooie vrouw komt hem bezoeken. De herinneringen komen terug: haar auto was kap... »
Voor het oog van de duivel
Voor het oog van de duivel
Liz ik zit in de problemen. Ik heb iets ontdekt en nu houden ze me in de gaten... Het is het laatste wat Liz van Rachel hoort. Wat de politie van Key West betreft is alles duidelijk. De vermiste pastor van Paradise Christian Church is ov... »
Was het maar waar
Was het maar waar
Een verhaal dat je laat geloven in liefde en wonderen, verfilmd met o.a. Reese Witherspoon en Mark Ruffalo Lauren trok haar jas aan, aaide de hond liefkozend over haar kop, drukte er een kus op en trok de deur achter zich dicht. Ze liep ... »